Fjern talgknopper ved at bruge en af de smarte black masks

Rigtig mange personer i Danmark vil sige at de har problemer med huden. Døjer du også med betændte bumser?
Irriterer det sig så meget at det er et problem i hverdagen? Så er det nok på tide at få gjort noget seriøst ved det. I dag skal vi nemlig høre en hel del mere om den populære black mask ansigtsmaske.
Lad os undgå at udskyde det længere og komme til sagen.

Benyt den populære black mask ordentligt med denne proces

Det er essentielt at du benytter den helt korrekte proces for at få maximalt ud af masken.
Følg vores trin herunder, så sikrer du dig fuldt udbytte.

1. Klargøring før

Få fordelen ved at få varmet dit ansigt godt op ved brug af masser af varmt vand. Det er slet ikke en nødvendighed, men dog er det fordelagtigt, da du får åbnet godt op for porerne – som gør at black masken får det bedste udgangspunkt.

2. Rens dit ansigt

Black masks virker bedst på et helt rent ansigt. Sørg for at bruge en antibakteriel sæbe, ansigtsvask eller noget tilsvarende.

3. Påfør din maske

Smør masken på i et tyndt og jævnt lag. Ikke for tyndt da man skal kunne tage black masken af igen bagefter.
Undgå at ramme for tæt på områderne tæt på øjnene og læberne. Her vil huden være for tynd, at en ansigtsmaske som denne kan risikere at hive hele det øverste hudlag af – og det vil man helst gerne undgå.

4. Giv masken tid til arbejde

Giv din maske tid til at arbejde. Følg beskrivelsen af produktet inden du går i gang hvor du kan se præcis hvor mange minutter. Som oftest er det omkring 10-20 minutter. Det er forskelligt fra mærke til mærke, men du vil kunne mærke når ansigtsmasken bliver tør.

5.Træk masken af

På det tidspunkt hvor black masken bliver tør, så skal man trække den af. Husk at du ikke skal vaske masken af, da det nemlig er her i dette trin at du får alle blackheads osv. ud af din hud.

6. Kom af med resten af masken

Du kan ikke undgå at have rester af masken tilbage i ansigtet, og dem kan du fjerne ved hjælp af en klud og lunkent vand.

7. Giv huden tid og fugt

Gør kun brug af masken op til 2 gange om ugen. De fleste ansigtsmasker som denne udtørrer din hud en hel del, så giv huden tid og en fugtgivende ansigtscreme efterfølgende.