Nyt skønheds website har netop åbnet i DK

Nu blev det tid til at det nye beautysite slog dørerne op i Danmark. Navnet på siden får du lige om lidt – men vi skal først se på hvad det er der gør denne side ekstra interessant, hvis man sammenligner med de mange andre muligheder der eksisterer på nettet.

Hvorfor skulle den her beauty side skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Svaret er ganske enkelt: Frem for at det er nødvendigt at kigge på alle sites kan du nøjes med kun at kigge på http://MnsBeauty.dk – for her bliver alt samlet, så du bare skal kigge et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty.dk har været så snedige at samle alle varer fra de helt store beautysites, blandt andet Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men etc.. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, i stedet for at skulle at surfe rundt på mange websites.

Kan man så købe gennem MnsBeauty.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve beauty siderne som står for den del. Det som MnsBeauty.dk i stedet står for er, at sammensætte alle disse ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle beauty og skønhedsvarer. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og så bliver du sendt direkte hen til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg få mere af vide om det her fantastiske skønhedssite?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty er nemlig virkelig aktive på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, give ris og ros eller lignende, så skal du bare gå hen på deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har skabt siden.

Lad os høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!