7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@s-11.dk
Vælg en side

En del online varehuse frembyder i øjeblikket diverse forskellige fragtformer. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter varerne når du har tid. Fragtmuligheden er altså rigtig let, og i mange tilfælde endvidere den billigste form for fragt.

Du burde ydermere planlægge at få ordren leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Den bliver beklageligvis et hak mere omkostningsfuld, men samtidig i høj grad enkel. Den prisbilligste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den mulighed betinges af at du opholder dig nær online forretningens bopæl.

De fleste outlets på nettet garanterer 1 hverdags levering på flere produkter, men som trods alt antager at bestillingen indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne sendt afsted forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Levering til din adresse eller til når du er på job

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for alle at vurdere prisniveauet hos diverse forhandlere på nettet på Godsamvittighed og så har mange internet foretagender været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på deres produkter – til børn og babyer, men også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange yde portofri levering.

Det kan alligevel vise sig profitabelt at kontrollere nogle enkelte online shops efter rabat forinden du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække prisen af flere omgange.

Det er klogt at du beser internet butikkens omtaler

Før folk bestiller på en e-forretning kunne de de facto studere butikkens regler, det er dog bare ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, hvilket længe har været et signal om at internet webshoppen efterlever de officielle regler, og at e-forhandleren en gang i mellem revurderes af specialister som kender til retningslinjerne. Desuden får du genvej til at få assistance, for så vidt du får besvær i processen med din shopping.

Tilmed støtter vi at du er vidende om de mest essentielle regler der gælder for transaktionen, fx hvilken ombytningspolitik internet firmaet har. Derfor er det ydermere essesentielt, at man altid sikrer ens kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb, uafhængig om man leder efter en vare til en mand eller kvinde.

Flere online forhandlere garanterer fragt uden gebyr

Trustpilot leverer rigtig tiltalende chancer for at efterforske forskellige aktuelle brugeres observationer og derfor foreslår vi, at du kigger nærmere på online shoppens kritik inden du færdiggør din shopping.

Facebook præsterer derudover nogle gode muligheder for at få kendskab til e-shoppens pålidelighed. Herinde ses nogle internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket også burde tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi hjælper en hel del e-shops idet vi markedsfører firmaernes tilbud, og høster provision i tilfælde af at de brugere vi sender videre realiserer et indkøb.