Det nyeste fashion website har netop ramt i Danmark

Nu blev det endelig tid til at det nye modesite åbnede i DK. Navnet får du lige om lidt – men først se på hvad der gør denne side ekstra interessant, sammenlignet med alle de andre konkurrenter der eksisterer på nettet.

Hvorfor skulle den her mode hjemmeside være speciel sammenlignet med alle de andre?

Meget simpelt faktisk: I stedet for at skulle at kigge på alle de mange sider kan du nøjes med kun at kigge på http://ModeKup.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvordan fungerer det?

ModeKup har været så smarte at samle alle varer fra de helt store fashion websites, herunder Boozt, Zalando, Stylepit samt mange flere. Det gør at du sparer din tid, og kan finde alt som du står og mangler 1 sted, i stedet for at skulle at hoppe rundt på mange sites.

Kan man så købe direkte hos ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig fashionsiderne som har styr på den del. Det smarte som ModeKup.dk i stedet står for er, at sammensætte alle disse helt ekstremt mange produkter, så du på samme sted kan se alle de fashion og mode produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver sendt direkte over til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg lære mere om det her fænomenale fashion website?

Sjovt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig meget til stede på social media som fx Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot bevæge dig over til deres kontakt-side. Her kan du sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!