7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@s-11.dk
Vælg en side

Sikkerhed bør altid være i højsæde når man bevæger sig på, hvilket som helst transportmiddel. Det er vigtigt at vi ikke går på kompromi med vores sikkerhed, da det kan have alvorlige konsekvenser, hvis ikke vi vælger at beskytte os i trafikken. Det er ikke alle der bevæger sig i trafikken med samme overblik eller opmærksomhed, som man kunne ønske sig, når man bevæger sig på vejene. Derfor er det specielt vigtigt at du beskytter dig selv med en cykelhjelm, når du bevæger dig på en cykel eller elcykel. Der sker for mange uheld hvor cyklister er indblandet, nogle af dem kunne være undgået, hvis man bare havde haft cykelhjelm på.

Cykelhjelmen er i de fleste tilfælde er redning, også for at skaderne ikke blev mere alvorlige end de kunne være blevet. Der har været flere historier om at cykelhjelmen har været cyklistens redning, når de er styrtet om det er i trafikken eller når de har været i skoven på deres mountainbike.

Derfor er der også et meget stort marked indenfor cykelhjelme, hvor udvalget er stort. Du kan få alt fra neutrale cykelhjelme til de mere farverige og sjove hjelme. Der er både til de voksne, unge og til børnene. Skal det være en cykelhjelm har et sporty udtryk, eller en der er formet som en hat, så det skjuler at det er en cykelhjelm, ja så kan du finde lige det du søger. Her bliver det heller ikke svært at finde et til børnene, for de kan få en med deres yndlings disney figurer, action helte eller en ensfarvet cykelhjelm. Det vigtigste er bare at du har taget valget om at beskytte dig selv og din familie når I bevæger Jer i trafikken, så du/I kan komme sikkert frem når du/I bevæger Jer på landevejene.