7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@s-11.dk
Vælg en side

Hvis du selv driver en forretning eller hvis en du kender driver forretning, så er der en helt særlig gave, som vil være guld værd for enhver forretning. Hvis du vil sikre dig retten over din forretnings navn, logo og slogan, så skal du nemlig have styr på dine immaterielle rettigheder. Læs med her og få forklaringen på den gode gave til forretningen.

Hvad er immaterielle rettigheder?

Immaterielle rettigheder dækker over intellektuelle frembringelser og kan altså være alt fra litteratur, et kunstværk til et logo eller et slogan. Du kan sikre dig enerettigheder over dine idéer, konstruktionen af dem og benyttelsen af dem. Det kan være en rigtig god idé at have styr på de immaterielle rettigheder, og det kan have relevans for mange. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte og hvad du kan gøre, så kig ind på nemrettighed.dk.

Giv eneretten over varemærket

Den ultimative gave til en forretningsdrivende er at sikre dem eneretten over deres varemærke. En forretnings varemærke er dens levebrød. Det er med varemærket, at man kan differentiere sin forretning fra andre og gøre det tydeligt, hvad der kendetegner den. Varemærkeregistrering er en beskyttelse af forretningen, da du med den registreres hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Du kan på den måde tilegne dig rettigheder til bestemte ord, navne og logoer. Så sikrer du dig, at ingen kan plagiere eller kopiere dit varemærke.

 Få hjælp til at sikre rettighederne

Det kan være vanskeligt at forstå systemet og processen omkring de immaterielle rettigheder og varemærkeregistrering. Det kan derfor være en fordel at få hjælp til processen. Hvis du vil forære en varemærkeregistrering, kan det blive en tidskrævende proces, men hvis du får hjælp, kan du slippe for at bruge tiden på det. Desuden kan du være sikker på, at alt bliver håndteret lige nøjagtigt som det skal.