7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@s-11.dk
Vælg en side

Har du flere gange ramt plet med gaver til venner og familie, fordi du virkelig forstår hvad folk synes er sjovt men også brugbart og har du måske også haft en lille overvejelse omkring at det kunne være sjovt at have sin egen gavebutik, så kan du være den helt rette ejermand til sådan én.

Start med en gennemtænkt forretningsplan og idé

Det at starte sit eget handler nemlig i bund og grund om at du kommer til at arbejde med det du elsker at arbejde med og du er god til det. Det kræver selvfølgelig bare at du har tænkt i hvorfor din biks skulle skille sig ud fra mængden. Der er nemlig konkurrenter for alle typer virksomheder – også for gavebutikkerne.

Har du allerede gennemtænkt forretningsplaner og idé så er du måske faktisk allerede klar til at tage springet ud i det vilde liv som selvstændig nu.

Vælg hvilken virksomhedstype eller selskabsform du skal bruge

Opret anpartsselskab hvis du gerne vil sikre dig at du ikke kommer til at hæfte personligt, hvis virksomheden skulle gå konkurs. Det er selvfølgelig ikke det at man går konkurs der ligger ens tanker nærmest når man starter selvstændigt, men det er virkelig vigtigt at tænke i de baner også, så man altid er forberedt på det værste. Et anpartsselskab er en selskabsform man kan vælge at bruge.

Virksomhedstyper og selskabsform kommer i flere afstøbninger og det kan derfor være her du skal starte ud med at undersøge tingene nærmere. Det vil for nogle være mest oplagt og trygt med at være enkeltmandsvirksomhed, hvor for andre vil det give mere mening at starte et ApS.

Det skyldes at iværksættere er individuelle og der findes derfor ingen svar på hvad der er bedst at vælge her. Det du kan tjekke ud er, hæftelsesform og krav til startkapital. Det kan få de fleste til at vælge alene ud fra disse overvejelser.