7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@s-11.dk
Vælg en side

At flytte kan være en stressende proces, med mange ting at tage højde for. Der er meget der skal gøre og ordnes. Hjælp med at give lidt slip på stressen med en sjov indflyttergave. Det kunne være til dine nye underboer eller dine venner der netop er flyttet sammen. Handlinger taler højere end ord, så vis dem at du holder af dem eller glæder dig til at lære dem bedre at kende.

Gennemflytteprocessen kan der være en del ting at skulle nå og have styr på. Så giv dem et smil på læben med en sjov gave. Find også flere måder at gøre hele processen lettere. Det behøver ikke at være noget man skal stå med alene. Nogle gange kan det være rart at have et par ekspertøjne ind over processen, så du er sikker på at alt går som det skal. Find en god boligrådgiver og bestem selv hvor meget støtte du har brug for fra deres side.

Når du skal flytte

Der er en masse ting der skal i orden når man starter på et boligprojekt. Så kan du tjekke Boligadvokat Silkeborg eller NEMBOLIGHANDEL. Modtag vejledning og ekspertviden, der kan guide dig sikkert og trygt igennem en flytning. Find en advokat der kender området og kan hjælpe dig med at få sikret en god handel.

Byd andre velkommen

Er der nogen der skal til at flytte ind i din bygning eller er nogle af dine venner ved at finde sig til rette i et nyt hjem? Så er det altid hyggeligt at blive ønsket god flytning. Det kan man jo gøre på mange måder. En af dem kunne være at give dem en sjov eller betænksom indflyttergave. Så kan du få de nye til at føle sig mere velkomne og måske give dem et smil på læben. Vær med til at sprede positivitet og glæde ud i verden, hvor du kan.